Drama Papa Ricky Lakonan Fadlan Hazim dan Elizad

Papa Ricky

Terbaru drama Papa Ricky akan mengantikan drama Lara Aishah yang akan berakhir tidak lama lagi. Drama yang diadaptasi daripada telenovela Chile ini diarahkan oleh Harris Fadzilah. Menampilkan gandingan Fadlan Hazim, Elizad Sharifuddin, dan adik Nur Qistina Raisah sebagai teraju utama.

Para Pelakon

Fadlan Hazim, Elizad Sharifuddin, Nur Qistina Raisah, Farah Nabilah, Ann Abdullah, Ewal, Hafizul Kamal, Nazmi Nordin, Hafiz Bahari, Mathni Razak, Zarynn Minn, Shakilla Khoriri, Khaty Azian, Roy Azman, Nina Iskandar, Zulkifi Ismail, Tunku Hanis, Riz Amin, Dilla Ahmad, Mahmud Ali Bashah, Dalimawati, Doria Rachel, Natasha Elyzza, Mimi Ernida, Syafnida Shuhaimi, Hamyza

Episod 1Episod 2Episod 3Episod 4Episod 5
Episod 6Episod 7Episod 8Episod 9Episod 10
Episod 11Episod 12Episod 13Episod 14Episod 15
Episod 16Episod 17Episod 18Episod 19Episod 20
Episod 21Episod 22Episod 23Episod 24Episod 25
Episod 26Episod 27Episod 28Episod 29Episod 30
Episod 31Episod 32Episod 33Episod 34Episod 35
Episod 36Episod 37Episod 38Episod 39Episod 40
Episod 41Episod 42Episod 43Episod 44Episod 45
Episod 46Episod 47Episod 48Episod 49Episod 50
Episod 51Episod 52Episod 53Episod 54Episod 55
Episod 56Episod 57Episod 58Episod 59Episod 60
Episod 61Episod 62Episod 63Episod 64Episod 65
Episod 66Episod 67Episod 68Episod 69Episod 70
Episod 71Episod 72Episod 73Episod 74Episod 75
Episod 76Episod 77Episod 78Episod 79Episod 80

Sinopsis

Sebuah kisah yang memaparkan kisah kasih sayang seorang bapa, cinta dan peritnya kehidupan. Riqmal seorang jurulatih muda yang bergelar bapa tunggal mempunyai seorang anak perempuan, Alisya berusia 5 tahun. Riqmal terpaksa membesarkan anaknya selepas isterinya meninggalkannya.

Saksikan drama rantaian Papa Ricky sebanyak 80 episod bermula 16 Januari 2017, setiap Isnin hingga Jumaat di Astro Prima dan Maya HD.

+ comments + 12 comments

Haikal
4 April 2017 at 11:48

Cerita ni paling bodoh sekali aku pernah tengok . Mengarut je ... Menyirap nk mampus tengok ricky ngn zara ni . Ricky mcm perempuan lemah sangat.. 100% menyirap

ferra
5 April 2017 at 16:44

lpas ricky n kathy kawin trus xtngok dah. cerita tah pape.lemahhhh!

ct
12 April 2017 at 04:03

memang menyirapkan pun tengok cerita ni .... bila nak habis...dialog asyik ulang-ulang
menjemukan.... mengajar budak-budak kurang ajar dengan orang tua... meluat dgn watak zara dengan ricky .... habiskan cepat cerita ni boleh ganti cerita lain yang lebih baik...!!!!!

ana
13 April 2017 at 04:12

kenapa ada cerita mcm ni ye.Meluat btul tgk watak ricky.Macam takde pendirian hidup.Sekejap suka katty sekejap suka Zara.Skrip dan jalan cerita yg diulang ulang. gaduh baik gaduh baik. Itu jela mampu.Lepas tu terlalu banyak watak yang tak perlu.Hidup ricky tu mcm lalang n xboleh nk move on.

Mari Berhusnuzon
14 April 2017 at 17:20

Biasa la ada je dalam realiti kehidupan mcm tu. So dont judge something yang korang rasa nak sesedap mata memandang...

marisachew
14 April 2017 at 17:55

saya suka drama ni,siapa yang pernah dlm situasi
seperti je yg tau mcmmna perasaannya

MuhamatAR
15 April 2017 at 04:03

Berhati-hati wahai penerbiat dan penyiar. Setelah menyaksi hingga siri 63 ini saya rasa PR tak sesuai untuk penonton Malaysia. Novel Amerika Latin ini mungkin sesuai untuk mereka di sana tetapi nilai-nilai hidup amat tidak sesuai. Nenek bercita dengan orang muda? Budaya lari kerana cinta? Apa-apalah yang penting saya dah ubah ke drama lain-lain yang di linkkan pihak KB. Terima kasih KB

15 April 2017 at 05:38

kepoh la lu..

Man
8 May 2017 at 17:09

Admin, mana episod 76 & 77 Papa Ricky ?

Admin
9 May 2017 at 01:57

terlepas rec

K!r
16 May 2017 at 04:22

Maaf admin nak tanya apesal ni admin asal nak download ep 43 dia ayik cakap linked expired lah..dah half download mesti terhenti naw

K!r
16 May 2017 at 11:26

admin nak tanya apesal eh asal nak download ia cakap linked expired/no file ? sedihh ahh tak dapat download papa ricky ni

Post a Comment

 
Sejak 2009 - Kepala Bergetar